M3 med ludertrappe skal provokere dig – den har 600 hk

Når nogen – som kalder sig Live To Offend – bygger en BMW E36 M3 om, kan det kun blive vildt… og provokerende.

Nogen siger ludertrappe andre det mere lødige ‘bagrudevisir’. Men tænk lige over det her: hvornår har du sidst set sådan ét. Nej, vel? Men det er her på Live To Offend – LTO’s – gamle BMW E36 M3.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Bilen har netop været en del af årets SEMA Show, hvor den med garanti har trukket nogle lange blikke. For den BMW er ikke bare bred. Den er gigantisk over skærmene.

Historien går, at Bimmeren er bygget over en ægte M3 som havde stået stille i fire år, før folkene bag LTO fik fat i den. Til gengæld har de også gjort alt ved den. Altså selvom den 3,2-liters S52-rækkesekser har fået lov at blive liggende mellem forhjulene.

LÆS OGSÅ: Folk slås som gale om denne nummerplade

Reklameblok:På almindelig 95-oktan er der 450 hestekræfter at gøre godt med. Men kan du finde noget E85, er det bare at hælde det på. For så er vokset antallet af hypper til 600.

Inspirationen til eksteriøret har LTO uden tvivl fundet ved at skele til racerbilen M3 GTR. Og faktisk synes de selv, at resultatet er så vellykket, at bilen bliver, hvor den er. Den er absolut ikke til salg, lyder det. Men man har vel lov at savle lidt?

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk