Lyd, billeder og dragracing


På internettet er vi vant til små klip af 10 sekunders, der er optaget med en mobiltelefon. Men her kommer en 4K-hyldest til NHRA dragracing og den skal du se! 

Skærmbillede 2014-07-06 kl. 13.17.06

Indrømmet, vi skal bede om 7:45 minutter af dit liv, og det er lidt atypisk, når vi snakker om bilfilm på facebook eller på internettet. Men denne her film skal du bare se. Den hedder ‘Fire Breathing Monsters’, og er en hyldest til bilerne og chaufførerne i NHRA Mello Yello Drag Racing Series – og ja, her snakker vi om de helt tunge drenge, men det skal du nok finde ud af, når du blæser filmen op på dit 65″ TV og skruer volumenknappen på max. Dokumentarfilmen er optaget i 4K, altså 2160p, så hvis du har en hurtigt internetforbindelse, så kan du se ‘Fire Breathing Monsters’ i uhørt lækker kvalitet. Du indstiller på tandhjulet i nederste højre hjørne i videoen, når videoen er startet, og så er det ellers bare, at læne dig tilbage og få en på opleveren!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
banner100x200_v2

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk