Lumma racing filer katteklør: Ny Jaguar F-Pace med 480 hk V6


Hjulene på standard-udgaven har knapt rullet de første kilometer, før diverse tunere har haft fat i den nye crossover fra Jaguar, F-Pace. I denne ombæring er tyske Lumma Design blandt dem, der var hurtigst ude. Det er kommet den 3-liters kompressor-V6’er i topvarianten, F-Pace “S”, til gode. I Lumma-trim er bogstavkombinationen blevet lidt længere og effekten forøget med 100 hestekræfter.

boosted_nytbanner-600x116

Bilen går fra respektable 380 hestekræfter til frygtindgydende 480 hk i F-Pace CLR-F, når fabrikken inden længe er klar med et motorkit til den store kat. Med i handlen følger tyskernes egne, specialdesignede letvægts alufælge i mastodontiske 24″. Tyskerne har heller ikke kunne afstå fra at give den arrige kat lidt bredte over skulderne, så et bodykit får du selvfølgelig også med i pakken. Dertil kommer et hav af kulfiber-dele, det er muligt at krydse af under bestillingen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Se det potente kattedyr i galleriet herunder

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk