Lortenabo: “Jeg kan ikke komme ud af min hoveddør”

Foto: Amazing-Dinner8391

Naboer kan være noget af det værste at have. Her er et godt eksempel.


Det er en kunst i sig selv at gøre plads til alle. Især når man bor tæt. Eller i hvert fald med dårlige parkeringsforhold. I England har en mand fået nok af sin nabo, hvorfor viser han med alt tydelighed på Reddit.

Naboen parkerer nemlig sin hvide Mercedes så tæt på hoveddøren, at Reddit-brugeren efter eget udsagn har svært ved overhovedet at komme ud og ind af sit eget hus. Men er der meget at gøre?

Måske ikke. For ifølge den engelske avis The Sun er indkørslen et fællesareal. I opslaget skriver Reddit-brugeren, at han har gjort meget for ikke at ramme Mercedes’en. Men ud fra indlægget kan man også sagtens læse, at tålmodigheden er ved at slippe op.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Næste gang er jeg ikke så blid, lyder det.

I den efterfølgende tråd er debatten meget forskellig. Mens nogle mener, at ‘ man bør tage tilløb og ved et uheld gøre noget ved bilen’, er der også dem, som mener, at det er et lille problem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk