Limousine-Viper søger ny ejer – så VANVITTIG lang er den

Her bliver både Mercedeser, BMW’er og Audier med akselafstand til legetøjsbiler.


Dodge Viper er og har aldrig været verdens mest behagelige bil. I stedet er det sådan en mand køber, når kubik og antallet af cylindre virkelig er afgørende. Men her har man prøvet at vende den tanke lidt på hovedet.

Bevars, der er ikke ligefrem skruet op for komforten. Men nu kan du i det mindste have hele venneflokken med på tur. Den hvide amerikaner med de blå stafferinger måler 7,62 meter i længden.

Til sammenligning får du bare 5,2 meter at gøre godt med, hvis du køber en ny Audi A8 med lang akselafstand. På den anden side må du undvære Viperens kendetegn – V10-motoren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
V10’eren er væk
Hvornår, den er skiftet ud, vides ikke. Men på dens plads er i stedet lagt en V8-blok med 390 hestekræfter fra Mopar. Viperen havde oprindelig 421 hestekræfter.

Til gengæld har bilen fået en anlæg af de vildere og to ekstra døre. Det skal der nok være nogen som kan bruge til noget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Apropos venner skal de være indstillet på, at I kun triller en tur i godt vejr. For der er ikke skyggen af tag på Viperen. Ikke engang en meget lang stofkaleche er det blevet til. Og så er der jo lige det med prisen.

Bilen er sat til salg på Facebook af en Kerry Prater Stochl fra staten Illinois i USA. Hun vil have 160.000 dollar eller 1,2 mio. kr. for ‘herligheden’.

Reklame:

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk