Libertys nye GTR-kit koster mere end en brugt GT-R

En brugt GT-R eller et body-kit til en brugt GT-R? Vælg selv

Dyrt er det i hvert fald, når japanske Liberty Walk ryster noget nyt kulfiber ud af ærmet. Så lad os tage det fra en ende af – for mulighederne er mange.

Det rene kulfiber kit koster – alt afhængig af hvor omfattende det skal være – mellem 70.000 og 73.000 dollar. Det er 487.000 danske kroner.

Med en hurtig søgning fandt vi en dansk GT-R fra 2015 til 415.000 kroner. Det er godt nok uden afgift. Men hey, så har du til et par måneders leasing.

Kan mindre gøre det, sammensætter Liberty Walk gerne kittet i en blanding kulfiber-forstærket plastik og den ægte vare. Det skal ‘kun’ koste dig 44.000 dollar.

DU KAN STADIG NÅ DET: FÅ 40% RABAT PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW 2020

Kan du nøjes med det forstærkede plastik, er prisen 34.000 dollar. Altså rundt regnet 230.000 danske. Men så bliver det heller ikke billigere. Uanset hvad skal du selvfølgelig have LB-luftundervognen med. Det er yderligere 7.900 af de udenlandske spir.

Liberty Walk sælger selvfølgelig også de enkelte dele, lige fra den gigantiske spoiler til den onde diffuser, hver for sig.

Skal din GT-R stå som på billederne herunder, mangler både Toyo-dæk, Advan-fælgene og den justerbare undervogn. Det får du mildt sagt heller ikke foræret.

Men – nøj, en rå vogn! Også selvom LB ikke rør ved V6 twinturbo-motoren med 570 hk.

 


Reklame: