Reklame:

Liberty Walk styler den nye Suzuki Jimny

Ligesom alle andre medier har vi kun dette ene billede af Liberty Walks ‘G-Klasse-forvandling’ af Suzuki Jimny – men vi elsker den!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Liberty Walk. Du ved – de vilde japanere der er bedst kendt for at gå bredde-amok på vilde Lamborghini’er, Nissan GT-R og den slags. Yep, de har kastet deres firkantede kærlighed over den seneste Suzuki Jimny, som til gengæld nu umiskendeligt ligner en Mercedes G-Klasse.

Nummerpladen, ‘G-Mini’, sladrer da også lidt om Libertys hensigter. Om bilen, altså Suzuki’en, der gerne ville være en Mercer, nogensinde kommer på gaden, er endnu uvist. Men vi var simpelthen nødt til at vise den frem her.

Detaljerne er ekstremt sparsomme. Næsten på grænsen til det ikke-eksisterende. Men vi ved, at Liberty Walk lige har præsenteret deres bodykit til den nye Mercedes G-Klasse (der sjovt nok ligner sig selv – også efter næsten 40 år) Men her er den altså – Suzuki Jimny a la Liberty Walk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?