Liberty Walk laver Jimny om til lille G-Klasse


Nu kan du kører som en gangster… på budget.

Indrømmet, det budget skal have en vis størrelse. For de japanske tunere gør intet gratis. Det er dog ikke første gang, at Liberty, der ellers er mest kendt for brede og meget lave superbils-ombygninger, kaster sig ud i et off-road-eventyr.

Seneste har japanerne blandt andet ombygget Jeep Wrangler-modeller. Men nu er turen altså kommet til den måske vel nok mest kendte SUV i verden. Nemlig Mercedes G-Klasse. Eller i hvert fald en bil, som gerne vil ligne en G-Klasse.

Vi taler selvfølgelig om Suzuki Jimny. Og nej, Liberty Walk er bestemt ikke de første, der har fået den idé. Men som det så ofte er med Liberty, har tunerne ramt plet. For bilen her ligner faktisk en G’er på skrump.Men som vi skrev, koster den slags. Bodykittet i sig selv løber op i 6.500 dollars svarende til 40.000 danske kroner. Kan du undvære kulfiberhjelmen, hjælper det lidt på det endelige regnestykke. Men du skal stadig ikkke forvente nogen foræring.

Det hele er selvfølgelig før montering af hjul, udstødningssystem og den håndsyede læderkabine er på plads.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk