Lewis Hamilton lovede ‘kun at køre elbil’ – nu er han spottet i sin Zonda


Den mangedobbelte verdensmester må have glemt sit højtidlige løfte, for nu er han set bag rattet af sin enormt dyre Pagani Zonda.

Pagani Zonda er på alle måder en fed bil. Men Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton er ikke helt tilfreds med sit ellers meget unikke eksemplar. Faktisk har han om bilen sagt, at ” det er den værste bil, jeg ejer. Men det er også den, der lyder bedst”.

Bilen bærer faktisk hans initialer, da den officelt hedder Zonda 760 LH.

Verdensmesteren er dog endnu mere i konflikt med sig selv. For uden for Formel-feltet har briten aflagt et højtidligt løfte om kun at køre elbil.– Jeg kører ikke i nogen af de biler, jeg ejer, længere. Jeg kører kun i min (elektriske, red.) Mercedes EQS, lød det fra verdensmesteren sidste år i en udtalelse til nyhedsbureauet Reuters.

Alligevel er den verdensmesteren og den overbeviste veganer blevet set bag rattet af den vilde V12-bil af flere i Monacos gader i disse dage. Bilen er da heller ikke til at undgå i gadebilledet.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk