Lewis Hamilton kædes sammen med chok-skifte

Foto: LAT Images/Mercedes-AMG F1

Teamchefen har sagt, ‘at det er alt for tidligt’ at tale om en kontraktforlængelse. Mon det er dråben for den syvdobbelte VM-vinder?

Det kører ikke for Mercedes i øjeblikket. I hvert fald ikke i Formel 1, hvor årets W14-racer udviser nogen af de samme dårlige takter som sidste års W13’er. Og nu har holdets syvdobbelte verdensmester måske fået nok.

LÆS OGSÅ: Salget af elbiler er kollapset – uden statsstøtte er de skrøbelige

Reklameblok:Sky Sports Simon Lazen vil ikke udelukke, at Hamilton taler med andre hold om et skifte. Et skifte briten burde kunne foretage uden de større økonomiske slagsmål med Mercedes. Kontrakt mellem Mercedes og Hamilton udløber nemlig efter denne sæsons sidste løb.

Lokker Ferrari?
– Hvis nogen fortjener en mulighed for at være i den bedst mulige bil til at køre mod Max Verstappen, så er det Lewis Hamilton. Han vil ikke skifte til Red Bull, mens Max er der. Det er alle chaufførers ønske at køre for Ferrari.

– Tidligere er Lewis blevet citeret for at have sagt, at han gerne vil køre for Ferrari. Hvis Ferrari bevæger sig komfortabelt foran Mercedes, ville jeg ikke udelukke det, siger Lazen til Express Sport.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hamilton har da også tidligere luftet idéen, om at han en dag ville kunne kalde sig Ferrari-kører. Det talte han faktisk om så sent som sidste år. Samtidig slog han dog fast, at han ‘i lighed med Sterling Moss altid vil være Mercedes-mand’.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk