Lewis Hamilton: “Jeg var nødt til at sige nej til rolle i Top Gun”


Vi kunne meget vel have set Lewis Hamilton på andet end Formel 1-banerne dette år. Nemlig på biograflærredet. Men nu afslører den syvdobbelte VM-vinder, at han var ‘nødt’ til at sige nej.

Lewis Hamilton er nok mest kendt for at sidde bag et rat. Hvilket han immervæk med syv verdensmesterskaber i også er noget bedre end de fleste til. Om han også gør sig godt på et filmlærred, får vi dog muligvis aldrig svaret på.

I et nyligt interview med Vanity Fair afslørede Mercedeskøreren nemlig, at han ikke bare blev tilbudt en rolle i den nyeste Top Gun-film med undertitlen ‘Maverick’. Filmens hovedrolle i skikkelse af Tom Cruise satte sig for personligt at skrive Hamilton ind i filmen.

De to, fortæller Hamilton i interviewet, er venner efter for flere år siden at have mødt hinanden, da Cruise indspillede filmen Edge of TomorrowI interviewet kalder Hamilton Cruise for ‘en af de rareste personer, du nogensinde vil støde på’. Samtidig forklarer VM-vinderen dog, at der ikke var tale om nogen større rolle.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kalenderen var for pakket
Faktisk skulle han bare spille det, han tilsyneladende allerede er. Nemlig en ven af Tom Cruise som i Top Gun-universet hedder Pete “Maverick” Mitchell. Så langt kom vennerne dog aldrig.

For, som Hamilton selv forklarer, der var simpelthen ikke nok tid. I hvert fald ikke mellem optagelserne af den anden Top Gun-film og så Formel 1-kalenderen og Hamiltons egne forberedelser til Formel 1-sæsonen.

I samme interview fortæller Hamilton, at han i dag er ‘rigtig ked af’, at han var nødt til at sige nej til rollen. Om vi så ser ham i andet end en Formel 1-bil fremover, kom Hamilton ikke yderligere ind på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk