Lewis Hamilton: “Jeg har ondt af dem”

Foto: Mercedes-AMG F1

Mercedes-køreren fortæller nu, at ‘han føler med Formel 1-fans her med fem løb tilbage af sæsonen’.


Han har været på podiet i år. Men ikke en eneste gang i løbet af sæsonen har han stået øverst på skamlen. Og chancen, for at det sker, bliver mindre og mindre for Mercedes’ Lewis Hamilton.

LÆS OGSÅ: Fra på lørdag sker det – nu skal bilisterne være ekstra opmærksomme

Nu siger den syvdobbelte verdensmester, at han føler med sportens fans. Altså fordi Max Verstappen og Red Bull er den dominerende faktor. Faktisk kan hollænderen med en sejr i Singapore i weekenden kalde sig verdensmester for anden gang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det, mener Lewis Hamilton, berøver fansene noget. Det er dog ikke noget i Formel 1 at sejren kommer til den førende kører forholdsvis tidligt. Michael Schumacher snuppede også mesterskabet med fem løb tilbage af sæsonen. Det var sammen med Ferrari i 2002.

Hamilton: Det er aldrig godt
Men det bryder den syvdobbelte VM-vinder Lewis Hamilton sig altså ikke om. Det fortalte han på et pressemøde forud for weekendens løb i Singapore.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Det er aldrig godt, når sæsonen slutter tidligt. Det heller ikke selvom jeg har prøvet det. For den enkelte kører er det måske godt nok. Men for fans, for sporten i det hele taget er det ikke særlig godt.

Spurgt til sin egen sæson i den problematiske W13-racer, ser Hamilton dog lidt anderledes på tingene.

–  Jeg nyder stadig udfordringen, og jeg er stolt af holdets udviklingen i takt med sæsonen. Det er inspirerende at se, hvor hårdt de alle arbejder.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk