Lewis Hamilton involveret i Hollywood-film


Vi ved endnu ikke, om han har vundet Formel 1-verdensmesterskabet for ottende gang. Men meget tyder på, at Lewis Hamilton har en rolle i ny spillefilm om Formel 1.

En ny Hollywood-film om Formel 1 er undervejs – og ifølge flere medier er både Lewis Hamilton og Brad Pitt involveret i projektet.

Mens F1-cirkuset i weekenden fik afviklet et højspændt drama af et racerløb, begynder det uden for banerne at cirkulerer rygter om en ny motorsportsfilm. Det skriver blandt andre The Hollywood Reporter.

Det siges, at Hollywood-stjernen Brat Pitt er på rollelisten, og måske mere interessant så spiller Lewis Hamilton også en rolle i projektet. Men det vides endnu ikke, om det er foran eller bag kameraret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Spørgsmålet er: hvad?
Vi kender heller ikke historien, men det lyder interessant. Mest af alt fordi folk i bilmiljøet virkelig trænger til en god film om motorsport. Den slags har det nemlig med at klare sig meget blandet, når de endelig rammer biograflærrederne rundt omkring.

Men for den seneste store Hollywood-basker med fart på – Le Mans ’66 fra 2019 – gik det meget godt.

Rush, der handler om den bitre rivalisering mellem Formel 1-legenderne James Hunt og Niki Lauda, er også en fed film. Men da den kom frem, blev den ikke så godt modtaget som forventet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Spørgsmålet er så, hvad der venter os nu. En film om canadieren Gilles Villeneuve har været rygtet længe. Men det kan også være, at projektet køres i graven, inden det bliver til noget.

Senest har en film om Enzo Ferraris liv været oppe og vende. Faktisk er lige den idé ikke ny. Ifølge IMDB har filminstruktør Michael Mann forsøgt at få det til at ske i mere end 20 år – det seneste, vi har hørt, er, at Hugh Jackmann skal spille Enzo himself..

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk