Leopard lukkede Mercedes-fabrik i 6 timer


Det har nok ikke været verdens sjoveste arbejdsdag på Mercedes’ fabrik i Chakan, Indien, da de fik uanmeldt besøg af et kattedyr skabt til at dræbe.

Tidligere på måneden fik de ansatte på Mercedes’ fabrik i den indiske by Chakan noget af et chok. De havde nemlig noget uventet besøg af en leopard. Hvordan det vilde kattedyr forvildede sig ind på fabrikken, melder historien ikke noget om. Men de ansatte fik hurtigt tilkaldt en lokal dyreværnsorganisation, som fik leoparden indfanget og ud af fabrikken

Leoparden, siger inderne, skønnen at være en tre-årig han på afveje. Hverken fabriksarbejderne eller dyreværnet kunne umiddelbart se nogle skader på dyret, hvorfor de slap den løs i naturen, umiddelbart efter at den blev indfanget.

Men det sikkert skræmte dyr holdt alligevel fabrikken lukket i seks timer. Fabrikken i Chakan producerer foruden S- og C-Klassen også SUV’erne GLA og GLS.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk