Lejet Lamborghini brød i brand – føreren flygtede til fods


På mirakuløs vis undgik alle involverede større skader. Bilen står dog ikke til at redde.

På Lamborghinis fabrik i Sant’Agata, Italien, var 2021 et rekordår. Men mindst én af de 5.021 Urus, der blev leveret det år, eksisterer ikke længere. Den døde tidligere i denne uge i Florida, da føreren blæste på et rødt lys.

I samme øjeblik blev Lamborghinien ramt i siden af en Nissan Pathfinder. Ifølge det lokale redningsmandskab var sammenstødet så kraftigt, at det sendte Lamborghinien på en mindre flyvetur. Bilen stod først stille, da den ramte en husmur.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Herefter begyndte bilen at brænde. Beboere i området ilede angiveligt til for at hjælpe passagererne ud af den brændende super-SUV. Men føreren – den 24-årige William Dion McQueen Jr. – var dog ingen steder at se.

Han var ifølge andre vidner gået fra den brændende bil. Over for politiet benægter den 24-årige, at han gik fra bilen med vilje. Han var ifølge sin egen forklaring ‘forvirret’ efter ulykken. Politiet betragter dog officielt ulykken som Lamborghini-chaufførens skyld. Over for lokale medier vil politiet fredag ikke be- eller afkræfte, hvad eller om den 24-årige er sigtet for.

Ses vi til Auto Show?


Personerne i Nissanen, der havde grønt lys, og derfor kørte helt lovligt frem, er også sluppet fra ulykken uden større skader, meddeler politiet.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af vraget

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk