Nyt til danske bilister: Få abonnement på en bil


bilmodeller_samlet

Et nyt dansk firma vil have dig over i en bil betalt på samme måde, som du har Viaplay, Netflix, ja sågar telefon. Bilabonnement.dk tilbyder fra i dag danskerne bil på abonnements-basis. 

Det måtte jo ske før eller siden. Indtil i dag har du som bilist kunne eje, leje eller lease din firehjulede ven. Men med de afgifter, danskerne er belemret med på biler, så bør en abonnementstjeneste kunne klemmes ind i konkurrencen om kunders gunst – og nu gøres forsøget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
ALT INKLUDERET (OGSÅ AFGIFTER)
Det er smart, når alt er inkluderet. Så ved du nemlig præcis, hvor mange penge du er kørende for hver måned. Hos onlinefirmaet Bilabonnement.dk mener de dog det med den lille, sproglige finte.

Fra 2.795 kr. om måneden kan du eksempelvis få tjenestens mindste bil: en Peugeot 208 Diesel med udstyr som fartpilot og aircondition. Og det dækker samtlige udgifter – pånær dine besøg ved en dieselstander.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


DET MED SMÅT
For det er der. Du skal være minimum 24 år for at kunne leje en bil. Desuden binder du dig til bilen i tre måneder. Efter den periode kan du dog frit op-eller nedgradere til en anden model eller opsige abonnementet helt, lover direktør Peter True.

FDM byder det nye tiltag velkommen, men vil samtidig se tiden an for skjulte udgifter eksempelvis i forbindelse med værkstedsbesøg , lyder det fra forbrugerøkonom Allan Skytte Christensen til TV2.dk

Lige nu er der kun dieselbiler fra PSA-koncernen at vælge i mellem. Flere er dog på vej, siger bilabonnement.dk.
Til gengæld kan du afhente din bil 48 steder i landet. Så spørgsmålet er jo bare om du vil give afkald på det at skrue i din helt egen bil?

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk