Lego Speed Champions er den seneste udvidelse til Forza-serien

Første kørte ‘Hot Wheels’-biler ind i Forza Horizon 3, nu har efterfølgeren fået en lige så fjollet udvidelse. Danske LEGO er det seneste nye i spilserien

Snart er Playground Games klar med en større udvidelse af universet i sin populære spilserie, Forza Horizon. Lego Speed Champions hedder den. Og som de fleste nok allerede har gættet, introducerer det de berømte legetøjs-klodser fra Billund i bilspillet til Xbox-platformen.

Tonsvis af virtuelle legoklodser bygger en Super Mega Awesome Adventure Stunt Park, racerbanen ‘Falcon Speed Park’ og et hav af ‘klodsede’ biler i spillet.

Reklameblok:Der er også en lufthavn, en piratfæstning og område, hvor en UFO er styrtet ned. Ja, du læste rigtigt. Drøn rundt i rigtige biler som McLaren Senna, Ferrari F40 Competizione og den originale Mini Cooper. Bare i Lego. Eller tag diverse udfordringer op i jagten på point nok til at bygge Master Builder’s-huset.

Set ud fra de tilgængelige billeder og den netop frigivet trailer er der altså rigeligt at smadre løs på. Men hvordan kloserne splintrer, må vi vente til udgivelsen med at få svar på.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

For de mest utålmodige sker det dog allerede den 13. juni – altså om bare tre dage. For spiller med ‘Ultimate’-udgaven af Forza Horizon 4 er den kommende udvidelse gratis.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk