Megafed til fars dag: Lego lancerer Lamborghini Sián i 1:8

 

LEGO og Automobili Lamborghini har  løftet sløret for  LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37.

Bilen blev afsløret ved en online lancering.

Lanceringens stjerne var den nye LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 – en model i 1:8 skala og inspireret af Lamborghinis egen superbil.

I modellen optræder den uovertrufne kraft, det visionære design og den futuristiske elegance, som den italienske supersportsbil er kendt for.


Selve Lamborghini Sián FKP 37 superbilen blev afsløret ved Frankfurt Motor Show i september 2019 og er fremstillet i et begrænset antal af kun 63 biler. Det gør LEGO modellen, der består af 3.696 LEGO Technic elementer, til det ultimative samlerobjekt for elskere af luksusbiler og LEGO fans, som leder efter deres næste byggeprojekt.

LEGO-modellen er med sin klare limegrønne farve og elegante gyldne fælge 13 cm høj, 60 cm lang og 25 cm bred. Den ultimative tilføjelse til enhver LEGO-samling.

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 kan købes i LEGO-butikker og nettet fra den 1. juni, 2020.

En unik afsløring
Den betagende LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 gjorde en storslået entre til LEGO Koncernens første billancering i 1:8 skala. Det hele blev gjort muligt af exceptionelt ingeniørarbejde, og den skræddersyede fremvisning blev skabt udelukkende af LEGO Technic elementer.

ed en elegant opsætning og futuristisk belysning, var målet at fremstille superbilens umiskendelige silhuet og flotte detaljer. Den digitale miniature lancering viser, at med LEGO Technic elementer er der ingen grænser for, hvad man kan bygge.

Den digitale lancering blev vist globalt for at give elskere af luksusbiler og LEGO fans chancen for at opleve magien og spændingen, som ved en ægte superbilslancering.

Design forud for sin tid
LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 legemliggør den umiskendelige kraft og det fantastiske udseende, som man ser ved Lamborghinis Sián, både i  design og stil. Supersportsbilen har udførlige og futuristiske detaljer, som bringer de stolte ejere af LEGO modellen endnu tættere på den rigtige superbil, end de kunne forestille sig.

Med detaljer som hos den ægte vare, kan man i LEGO modellen kigge nærmere på Siáns V12 motor, den bagerste spoiler, som har en pop-up funktion, og for- og bagaffjedring. Derudover kan hjulene, der er udsmykkede med Automobili Lamborghinis emblem, styres ved rattet.

I ægte Lamborghini-stil har modellen naturligvis de klassiske saksedøre. Når man åbner dem, afsløres det perfekt detaljerede cockpit. Modellens interiør er genskabt med fine detaljer, såsom en fuldt funktionelt 8-trins sekventiel gearkasse.

“Modellen er indbegrebet af den kompromisløse kvalitet, som både Automobili Lamborghini og LEGO Koncernen står for. Vores 1:8 model og måden den blev lanceret på, er udtryk for den innovation og det talentfulde samarbejde mellem vores virksomheder. Den ikoniske model beviser, at med LEGO Technic kan man bygge lige det man kan forestille sig. Jeg ser frem til at bygge den autentiske model af denne futuristiske supersportsbil.” siger Niels B. Christiansen, adm. direktør i LEGO Koncernen.

KLODS MED ADGANG TIL EKSKLUSIVT INDHOLD
”LEGO-klodsen er et ikon på samme måde som en Lamborghini supersportsbil er det” siger administrerende direktør og formand for Automobili Lamborghini, Stefano Domenicali.

Stolte ejere kan åbne bilens kølerhjelm og opdage en stilfuld Lamborghini weekendtaske og et unikt serienummer, som åbner op for eksklusivt indhold på LEGO Koncernens hjemmeside.

To speciallavede foldere kun til ejere af modellen afslører QR koder, som åbner op for endnu mere skræddersyet indhold. Scanner man koderne, kan man finde en eksklusiv videoserie med eksperter fra Automobili Lamborghini og LEGO-koncernen.

Mens fans fordyber sig i at bygge modellen, kan de dykke endnu dybere med denne videoserie og lære om inspirationen bag forskellige stadier af designprocessen.

Men det stopper ikke der, for det er ikke kun byggeoplevelsen og det skræddersyede indhold, der gør det hele unikt. Den nye LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 er pakket i en enestående indpakning og inspireret af Lamborghini Siáns ikoniske linjer, forlygternes silhuetter og dens iøjnefaldende farve.


Reklame: