Leder du efter en ny racerbil? Brian Madsen Sport kan hjælpe dig

Citroën C3 Rally 2 fra Brian Madsen Sport
Foto: PSA Motorsport

Hvis du går rundt med en drengedrøm om at køre rally eller banerace – hvordan skaffer du så en seriøs bil at køre i? Du svinger da bare forbi Slagelse og besøger Brian Madsen Sport. Her er de nemlig officiel importør af PSA Motorsport, der opfylder alle dine drømme.

Det er vist de færreste virksomheder, der har komplette, fabriksnye racerbiler i sortimentet. Men det er lige præcis, hvad de har hos Brian Madsen Sport. Siden oktober 2020 har Slagelse-firmaet været stedet at gå til, hvis drømmen om en ny racerbil skal opfyldes.

Brian Madsen Sport er nemlig officiel importør af biler og dele fra Peugeot Sport, Citroën Racing og Opel Motorsport. Og det gælder faktisk både her i Danmark, men også hos vores venner på den side af Øresund.

Hvilke biler drejer det sig så om? Der er forskellige fede modeller at vælge imellem, og herunder kan du se nogle af dem.

Peugeot 208 Rally 4

Peugeot 208 Rally 4 til salg
Foto: Peugeot Motorsport

Rally 4-udgaven af Peugeot 208 er baseret på gadebilen, som du kan købe hos en forhandler. Her er alting bare trimmet, så den er klar til at køre på enten løst eller fast underlag – det er op til dig. Der findes et transformation-kit til begge underlag, hvor du får fælge og fjedre med i pakken.

Motoren er en 1,2-liters benziner med turbo og bare tre cylindre. Den yder 208 hk og 290 Nm. Bilen trækker på forhjulene og har en sekventiel femtrins gearkasse.

Pris: 491.000 kr. + moms for en køreklar bil. Transformations-kit med fjedre og 12 fælge koster 66.900 kr. + moms. Klik HER for mere info!

Opel Corsa Rally 4

Opel Corsa Rally 4 til salg
Foto: Opel Motorsport

Også her er der tale om en bil baseret på en gadeudgave – her bare Opel Corsa, som faktisk er tæt på identisk med 208’eren. Klassen er den sammen som ovenstående – altså Rally 4. Derfor er specifikationerne også identiske, og pris og muligheder er også de samme.

Også her er motoren den samme 1,2-liters benziner med turbo og tre cylindre. Ydelsen er 208 hk og 290 Nm. Corsa Rally 4 trækker på forhjulene og har en sekventiel femtrins gearkasse.

Pris: 491.000 kr. + moms for en køreklar bil. Transformations-kit med fjedre og 12 fælge koster 66.900 kr. + moms. Klik HER for mere info!

Citroën C3 Rally 2

Citroën C3 Rally 2
Foto: Citroën Motorsport

Her er vi oppe og snuse til de rigtig dyre drenge. Rally 2 er klassen lige under WRC, og den kaldes da også for WRC 2. Så her er det stort set kun en del af karosseriet, som har noget tilfælles med en standard Citroën C3 – vi taler altså en fuldblods racerbil.

Citroën C3 Rally 2 er firehjulstrukket, har knap 300 hk fra en 1,6-liters turbomotor, kæmpe bremser, justerbar undervogn og meget, meget mere. Prisen er da også flere gange højere.

Pris: 1.464.000 kr. + moms for en køreklar bil. Option-kit med bremsekøling, intercom, 20 fælge, anti roll bar og meget andet koster 305.000 kr. + moms. Transformations-kit med grus-setup koster 208.000 kr. + moms. Klik HER for mere info!

Peugeot 308 TCR

Peugeot 308 TCR
Foto: Peugeot Sport

TCR står for Touring Car Racing, og det er en forholdsvis ny serie af baneracere i Danmark, men klassen har eksisteret siden 2014 rundt omkring i verden. Den er baseret på gadebiler, og der findes derfor mange forskellige mærker i TCR-serien. Vil du læse mere om TCR Denmark? Så klik her!

Hos Brian Madsen Sport i Slagelse har de importen af TCR-racere fra Peugeot. Så overvejer du at deltage i den populære og ikke sindssygt dyre serie, skal du kontakte Brian Madsen Sport med det samme. Klik her!

Pris: Hør nærmere hos Brian Madsen Sport

TCR Denmark

Vi håber, at du i artiklen her har fået et indtryk af, hvad et firma som Brian Madsen Sport kan tilbyde af racerbiler til brug i dansk motorsport. Og leder du ikke efter en racerbil, men i stedet en gadebil, så klarer Brian Madsen også den slags – du klikker HER og går på jagt.

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk