Leder du efter en klassisk bil? Så har vi stedet til dig!

Klassikermarkedet

Markedet for klassiske biler stormer frem, og mangler du et sted at investere lidt penge, er en klassisk bil en sikker vinder. Men hvor skal du finde de bedste klassikere henne? Klassikermarkedet.dk er stedet!

”Klassiske køretøjer er i vækst i Danmark, og der manglede et seriøst site som supplement til de store giganter, som koncentrerer sig om de nyere biler. Her drukner de klassiske biler i mængden af hverdagsbiler. Og man har indtil nu skulle besøge 6-8 forskellige hjemmesider for at finde ud af, hvad der er til salg og kunne sammenligne dem. Det har vi sat os for at løse”, udtaler Michael Degn, der for fem måneder siden overtog sitet Klassikermarkedet.dk, som er en online markedsplads for klassiske biler.

Klassikermarkedet
Michael Degn

Til at hjælpe sig har han allieret sig med Steen Hansen, som har en fortid som bl.a. AD’er her på Boosted Magazine og i dag driver www.oldnewsclub.com.

Over vinteren har de været i kontakt med mange forhandlere, som ønsker at annoncere på siden, og resultatet har været til at få øje på: en vækst på hele 400% i antallet af annoncer på siden på kun fem måneder! Det betyder, at der nu samlet er over 1.400 annoncer med alverdens klassiske køretøjer.


Klassikermarkedet.dk kan allerede nu kalde sig markedsleder inden for flere kategorier: Er man i markedet for en klassisk tysk Porsche, en italiensk Ferrari eller en amerikansk Corvette, er siden allerede nu det sted på nettet, hvor man finder de fleste til salg i Danmark. Et resultat, der matcher Klassikermarkedets slogan ‘Drømmenes holdeplads’.

”Vi er faktisk selv blevet overraskede over, hvor mange fine biler der til salg i Danmark. Det beviser jo faktisk også vores pointe med, at man før havde svært ved at få overblikket, hvis man var i markedet for at investere i en klassisk bil”, siger Steen Hansen.

”Sitet er målrettet alle køretøjer over 20 år gamle. Vi ønsker at favne alle genrer inden for klassiske køretøjer: alt fra sportsvognen til den prisbillige hverdagsklassiker. Og alt lige fra amerikanerbiler og japanske biler til europæiske biler, motorcykler og knallerter. Hvem drømmer ikke om at generhverve den gamle Puch Monza-knallert fra ungdommen? Eller endelig at kunne finde den reservedel, man lige mangler til at gøre sit projekt færdigt? Passionen for klassiske køretøjer har mange ansigter, og vi ønsker at være der for dem alle” slutter Steen Hansen.


Besøg Klassikermarkedet.dk her!

Klassikermarkedet
Steen Hansen