Nu kan du lege Le Mans-kører: Mazda 767B til salg

www.matthowell.co.uk
www.matthowell.co.uk

Det er ikke vinderbilen fra løbet i 1991, men det er dælme tæt på

Mange har prøvet, men det er kun lykkedes én japansk bilfabrik at vinde verdens hårdeste og mest berømte 24-timers racerløb. Det skete, da Mazda med deres wankeldrevne 787B i 1991 kørte første pladsen hjem på Circuit de la Sarthe under 24 Hours of Le Mans.

Den ældre 767 opnåede aldrig det samme, men er skabt som et led i jagten på sejren i Frankrig. Bilens største bedrift er en generel femte plads ved det amerikanske 24-timersløb 24 Hours of Daytona i 1989.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

OMFATTENDE RESTAURERING 
787B’eren fra triumfen på Le Mans ’91 tilhører Mazdas fabriksmuseum i Hiroshima. Så 767B er uomtvisteligt det tætteste, nogen privatperson lige nu kan komme på at eje en japansk Le Mans-racer. Efter sit opvisningsløb på sidste års Goodwood Festival of Speed undergik 767B’eren sågar en omfattende restaurering.

DET BLIVER DYRT
Og fredag d. 10 marts vil du så kunne afgive dit bud på den herlige 600 hestes, fire rotors, fuldbolds wankel-racer, når auktionhammeren falder i Florida, USA.

Auktionshuset Gooding & Company forventer et hammerslag på mellem $1,8 millioner og $2,4 millioner. Hvilket vil gøre Mazdaen til en af de absolut mest værdifulde japanske biler handlet på auktion nogensinde.

SE BILLEDER OG VIDEO AF BILEN I GALLERIET HERUNDER

www.matthowell.co.uk


Reklame: