Le Mans-dansker må blive hjemme – ramt af kræft

Foto: PR

Han skulle have nedkæmpet verdens hårdeste 24-timers løb endnu engang. I stedet må Casper Elgaard blive hjemme for at nedlægge en om muligt endnu hårdere omgang.


Han skulle have været på Le Mans-banen for at nedkæmpe verdens hårdeste 24-timers løb. I stedet må Casper Elgaard blive hjemme i Aarhus for at kæmpe en om muligt endnu hårdere kamp. Den danske racerkører har nemlig fået konstateret kræft.

Det skriver Elgaard selv i et opslag på Instagram fredag. Heldigvis er kræften ‘flyttet ind i den forkerte krop’, som Elgaard også bemærker. For 4 uger siden fik han konstateret sygdommen.

– Men jeg er klar til kamp, og når det her er overstået, er jeg tilbage stærkere end før… kræften er flyttet ind i den forkerte krop, og kampen imod den er nu officielt i gang,’ skriver den danske Le Mans-vinder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk