Lavet i 1:3 – Udviklingsmodel af Huracán Performante solgt for kvart million kr.

Den hjalp i 2016 Lamborghini med at udvikle den ægte vare, nu har en 1:3-model af Huracán Performante endnu engang hjulpet. Denne gang med at samle penge ind til kampen mod Corona-virus.

Da Lamborghinis ingeniører i 2016 arbejdede på den hardcore udgave af Huracán, der fik tilnavnet Performante, havde man brug for at se det hele i mindre skala.

Derfor skabte man en orange model af bilen i størrelsesforholdet 1:3. Men nu, hvor den ægte vare har fået asfalt under hjulene, har Lamborghini ikke rigtig noget at bruge modellen til.

LÆS OGSÅ: Er herreværelset lidt tomt? Hæng en Lamborghini Diablo på væggen!

Derfor donerede fabrikken i Sant’Agata i sidste måned modelbilen til auktionshuset RM Sotheby’s i anledningen af velgørenheds-auktionen Race Against Covid, som blev afholdt online.


LÆS OGSÅ: I denne Volvo 162 ligger V8’eren fra BMW E39 M5

Og deltagerne var efter hammerslaget af dømme vilde med, hvad de så. Faktisk endte den kæmpe modelbil med en pris på 30.000 britiske pund. Godt 250.000 danske kroner.

I alt indbragte auktionen, der også bød på hammerslag over VIP-oplevelser i motorsportens tegn og andre racer-effekter, med at indsamle over 845.000 britiske pund til kampen mod corona-virus.

Men – hvor skulle man lige stille en Huracán Performante i 1:3?

 


Reklame: