Latifi tilbudt gratis Redbull resten af livet

Nicholas Latifi soloulykke i søndagens grandprix sendte safetycaren på banen, og det vil Redbull nu gerne takke ham for.

Nicholas Latifi soloulykke i søndagens grandprix sendte safetycaren på banen, og det vil Redbull nu gerne takke ham for.

Nicholas Latifi bebrejder sig selv, at han ødelagde sit eget løb i sæsonens sidste Formel 1-grandprix. Og som han siger, var det aldrig hans mening, at blande sig i slagsmålet om verdensmesterskabet mellem Verstappen og Hamilton.

Men det kom han til. Også selvom det ikke var hensigten. Og det vil Redbulls teamchef nu gerne takke Willams-køreren for.

– Han vil få Red Bull resten af livet. Det er helt sikkert, fortalte en glad Christian Horner efter Verstappens sejr på sidste omgang til britiske Channel 4.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Hamilton: Løbet er manipuleret
På den anden side har Mercedes nok ikke mange roser tilovers for hverken Latifis ulykke, løbsleder Michael Masis beslutning om at give løbet frit på sidste omgang og i sidste ende Verstappens sejr.

Faktisk har tyskerne tænkt sig at gå hele vejen til retslokalerne for at få VM-titlen vristet ud af hænderne på hollænderen. Og så er der selvfølgelig Lewis Hamilton. Briten, som i denne uge bliver slået til ridder af den engelske dronning Elizabeth 2., fik efter Verstappens overhaling sagt, at løbet var manipuleret.

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk