Larmede “voldsomt” på ét hjul – nu er motorcykel beslaglagt

Billedet stammer fra en anden sag om vanvidskørsel på MC. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

En 23-årig mand fra Lille Skensved på Sjælland gjorde sig på mange måder uheldigt bemærket over for Midt- og Vestsjællands Politi.

En 23-årig motorcyklist har efter en køretur i weekenden hverken motorcykel eller noget kørekort længere. Begge dele mistede han lørdag aften kl.18.30, da han kom kørende ad Holbækmotorvejen og videre ud på Køgevej i sydgående retning. Det oplyser kredsen i døgnrapporten for weekenden.

I første omgang, skriver politiet, larmede motorcyklens udstødning så meget, at patruljen ikke kunne undgå at lægge mærke til føreren. Samtidig havde føreren et godt greb om gashåndtaget.

Derfor besluttede betjentene, at de ville tage en snak med motorcyklisten. Men motorcyklisten stoppede ikke i første omgang. I stedet skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at manden accelererede ‘voldsomt’ ud af Vor Frue Hovedgade, da lysreguleringen skiftede til grønt, at motorcyklen gik på baghjul. Efterfølgende måtte motorcyklisten dog sætte farten ned på grund af en langsommere kørende traktor længere fremme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Måtte køre 200 km/t for at følge med
Det passede dog ikke den 23-årige at tøffe rundt bag traktoren, så han valgte endnu engang at rive motorcyklen op på baghjulet. Bag ham lå politibilen stadig. Ordensmagten fulgte den 23-årige MC’er, forbi Roskilde Lufthavn måtte man dog køre 200 km/t for overhovedet at kunne følge med, vurderer politiet i døgnrapporten.

I lyskrydset ved Salløvvej og Snoldelev Bygade på Køgevejen fik patrulje uden større dramatik kontakt til den 23-årige som stoppede. Kort efter blev han sigtet for en lang række overtrædelser af færdselsloven.

Ses vi til Auto Show?


Nogle af dem er nok til, at kørslen kan kaldes vanvittig i lovens forstand. Derfor inddrog politiet både MC og kørekort på stedet. Det ville den 23-årige dog ikke acceptere, derfor skal sagen nu forbi dommerbordet ved byretten i Roskilde.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk