Lamborghini ‘Huracam’ er verdens hurtigste kamerabil


Med 610 hestekræfter fra en 5.2 liters V10 og firehjulstræk misser kameraet i snuden af denne Huracán ikke et eneste øjeblik af en intens biljagt eller hvad Hollywood nu ellers finder på

På Boosted-redaktionen monterer vi et kamera på en bil, når der skal ‘fart’ på forsiden eller inde i bladet. Forskellen på os og holdet bag denne ombygning er bare, at vi hverken har Lamborghini Huracán til rådighed måned efter måned eller en halv million dollar at ombygge den for.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det enorme beløb er nemlig, hvad Incline Dynamic Outlet har brugt på at skabe verdens hurtigste kamerabil, Lamborghini ‘Huracam’. Selvfølgelig udover de 200.000 dollar baby-Lambo’en koster i sig selv.

Det amerikanske produktionsselskab vil ikke ud med, hvor meget ekstra vægt kameragrejet lægger på fronten af Lamborghini’en. Men det kan umuligt være mere, end de 610 hestekræfter fra V10-motoren kan håndtere.

Se vores reklamer:


Det hele er endda lavet så snedigt, at kameraet ikke sænker bilens tophastighed på 323 kilometer i timen. Det er samtidige hurtigere end den hidtil vildeste kamera-bil, vi har set til dato; en hvid Ferrari 458 Italia, der blev brugt under optagelserne til Need for Speed fra 2014.

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk