Lamborghini gør klar til Huracan-afløseren

Huracan-modellens dage på samlebåndet er talte. Det mener i hvert fald en journalist, som snart flyver til Italien for at prøve afløseren.
Foto: Lamborghini

Gallardo’en var i produktion i 10 år. Så længe ser det dog ikke ud til, at Lamborghini holder Huracan-modellen på samlebåndet. En ‘baby-lambo’ kan meget snart være klar.

Kig godt på Lamborghini Huracan. Ja, vi har for en god ordens skyld spredt nogle billeder ud i denne artikel. Ser den gammel ud? Nej, vel?! Italianerne har ivrigt holdt modellen, der kom til verden i 2014, frisk.

Senest har vi fået Huracán STO, der er en banetrimmet udgave. Altså bare med nummerplader på. Når det så er sagt, så er Lamborghini allerede klar med en afløser.

Det mener mediet MotorTrends John Libermann i hvert fald. I podcasten Spike’s Car Radio fortæller han, at han inden for de næste dage flyver til Italien for at besøge Lamborghini og fremfor alt teste Huracán-afløser. Til gengæld for det har han måtte skrive under på en tavshedserklæring.LÆS OGSÅ: Tesla løb tør for strøm: skabte 3 timer kø i p-hus

Han må ikke sige noget, om det han oplever frem til april 2022. Nogle dage efter, at han regner med, at Lamborghini selv løfter sløret for den nye model.

Spørgsmålet er så, hvad italianerne egentlig har tænkt sig at præsentere verden for. Formentlig noget med 5,2-liters V10-motor. Men får den også en hybrid-pakke? Svaret må vi vente lidt på.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk