Lamborghini-ejer vil hellere i fængsel end at miste bil

Den norsk bosiddende iraker, der tilbage oktober fik beslaglagt sin Lamborghini i Hirtshals, mener ikke at politiet har et eneste bevis.

Det var den 31-årige Shakha Ameen, der i oktober fik beslaglagt sin Lamborghini Huracan. Til TV2 siger han, at han hellere vil i fængsel end at miste bilen – han risikerer begge dele.

Nordjyllands Politi mener, at den 31-årige Shakha Ameen kørte op mod 236 km/t, da han blev stoppet i Hirtshals – kort før færgen mod mandens bopæl i Norge.

Men det nægter hovedpersonen selv.

– Jeg indrømmer at have kørt 150-160 kilometer i timen, men jeg har ikke kørt 236 kilometer i timen. Politiet har ikke noget konkret bevis, siger Shakha Ameen, som er bilimportør bosiddende i Stavanger ifølge TV2 Nord.Til Nordjyske har Lamborghini-ejeren fortalt, at hans advokat har været i kontakt med betjentene, som stoppede bilen tilbage i oktober.

Og ifølge Shakha Ameen har betjentene sagt, at de hverken kunne se baglygter eller nummerpladen på bilen.

– Formen af baglygterne på min Lamborghini er den samme som på en Audi A7 og en Audi A6, så det er ikke noget konkret bevis, fortæller han til Nordjyske.

Reklame-video:

Politi: “følg reglerne”
Lige nu står hans Lamborghini i en lagerhal, som Nordjyllands Politi råder over. Og Thomas Ottesen, politikommissær, Færdselsafdelingen, Nordjyllands Politi, forstår ikke, at Shakha Ameen ikke har mere respekt for reglerne.

Især ikke når man som ham risikerer at miste sin bil, som kommissæren udtrykker det til TV-stationen.

Shakha Ameen mener omvendt, at han bliver straffet alt for hårdt, når den danske stat går efter at konfiskere den Lamborghini, som han dagen forinden – han blev stoppet – havde hentet i Tyskland.

Shakha Ameen mener ikke, at det bør koste bilen, hvis man tages i at køre for stærkt én gang. Kun hvis det sker flere gange. Sagen om den beslaglagte Lamborghini skal for retten engang i begyndelsen af det nye år. Ejeren ved ifølge TV2 Nord endnu ikke præcist hvornår.

Men den 31-årige iraker risikerer altså både, at den danske stat snupper bilen endegyldigt, og at han må tilbringe mindst 20 dage i et dansk fængsel.

 

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk