Lamborghini: Disse elbiler giver INGEN mening

Foto: Lamborghini Automobile S.p.A

Selvom italienerne rent faktisk elektrificerer sit modelprogram, er det ikke det samme, som at elbilen giver mening. 

Lamborghini er i fuld sving med at udvikle efterfølgerne til både Aventador og den mindre Huracan. Begge får elektrificeret deres forbrændingsmotorer. Men det er langt fra at være det samme, som at Lamborghini tror på meningen i en ren elektrisk superbil.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: 300.000 bilister bruger den – nu lukker populær app

Faktisk er tiden slet ikke inde til den slags, lyder det nu fra fabrikken i Sant’Agata. Vi skal helt frem til 2027 eller 2028, før Lamborghini vil sende den første elbil ud af fabriksportene.

Lige nu er det dog kun Lamborghinis egne folk, der ved, hvordan bilen vil tage sig ud. Og de holder kortene tæt til kroppen. Vi ved dog, at det bliver et fjerde medlem af modelrækken. Altså hverken en afløser for V12, V10 eller SUV’en Urus.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Indtil videre tyder alt da også på, at Lamborghini vil gå langt for forbrændingsmotorens overlevelse.

Forbrændingsmotoren er stadig bedst
Indtil videre er Lamborghini ret glad for at holde liv i forbrændingsmotoren.

– Når det kommer til superbilen, tror vi ikke på det (elbilen, red.). Der sker nok ikke noget på den front de næste fem-seks år. Vi vil nemlig gerne undgå den øgede vægt.

– Vi vil gerne undgå at havne et sted, hvor bilens ydeevne afhænger af, hvor meget strøm der er på batteriet og lademulighederne, fortæller mærkets tekniske chef Rouven Mohr til Motor1.

Reklameblok:

Rouven Mohr uddyber, at Lamborghini stadig ser hybrid-løsningen eller det rene forbrændingsmotor som den bedste løsning.

Nyd en masse Lambo-lyde her:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk