Købt i går: Lamborghini med 236 km/t beslaglagt

En iransk mand bosat i Norge havde netop købt den milliondyre bil i Tyskland, da han på vej hjem blev snuppet i Hirtshals.

En irakisk mand bosat i Norge havde netop købt den milliondyre bil i Tyskland, da han på vej hjem blev snuppet i Hirtshals.

Torsdag aften havde en irakisk mand ikke tænkt på, at det tyske motorvejsnet ikke strækker sig hele vejen gennem Danmark også. Kort før Hirtshals blev han nemlig snuppet med en hastighed på mindst 236 kilometer i timen.

Den slags hastighed har vi i Danmark siden marts betegnet som vanvidskørsel. Så den Lamborghini Huracan, som manden få timer forinden havde købt for hvad der svarer til 2 millioner kr. i Tyskland, beslaglagde politiet på stedet.

Det skriver Nordjyske.– Det var lidt trist for ham. Nu er bilen konfiskeret, og det var han da lidt træt af, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg.

Om bilen kan konfiskeres af staten, er dog op til en dommer ved Retten i Hjørring at vurdere. Det sker i dag fredag.

Men det, mener vagtchefen, er en smal sag.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk