Lamborghini beslaglagt – kørte 3 gange hurtigere end politiet tillader


60 km/t er ingen sag for en Lamborghini Aventador. Måske derfor valgte manden bag rattet at trykke lidt hårdere på speederen.

Det skulle han bare aldrig have gjort. For politiet så det hele. Og den slags koster lidt. Dog er straffen ikke så streng som i Danmark.

Den canadiske bilist må nu undvære sin bil i 14 dage, ligesom hans kørekortet er midlertidigt inddraget i 30 dage. Det skriver York Regional Police på Twitter om sagen. Politiet skriver ikke noget om en bøde, men det slipper Lamborghini-ejeren næppe for.

Den canadiske Aventador-ejer er ikke den eneste, som har det svært med færdselsloven. I går kunne vi her på Boosted fortælle, hvordan en Lamborghini-ejer i England i sidste uge måtte aflevere nøglerne til sin italienske superbil til politiet. Her var hastigheden dog ikke problemet – læs den historie her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk