Lamborghini beslaglagt fordi føreren er idiot

Man kan dumme sig ret så meget bag rattet af en Lamborghini Urus

Det måtte en engelsk mand erkende, da han fornylig blev stoppet en patruljevogn i Manchester. I første omgang blev han vinket ind til siden, fordi betjentene mente, at han havde brugt et område af byen som racerbane.

Da betjentene får slået manden op i deres system, vælter det for alvor. Manden måtte nemlig slet ikke køre i bilen. Betjentene fandt nemlig hurtigt frem til, at mandens forsikring kun tillader, at han kører i sine forældres VW Golf.

Den lader vi lige stå et øjeblik.


I England giver den slags mangel på forsikring politiet mulighed for at beslaglægge bilen. Hvilket de gjorde i dette tilfælde. Nu kan den rette ejer – der ifølge flere medier er af ét af mandens familiemedlemmer – se frem til en tur på den lokale politistation for at få bilen tilbage.

LÆS OGSÅ: Den nye Supra har nået 1.000 hk

Først skal det dog lige bevises, at bilen er indregistreret og forsikret. Er bilen hverken det ene eller andet, giver engelsk lov politiet mulighed for at sælge bilen videre på auktion.

I de helt grumme tilfælde må ordensmagten endda skrotte bilen. I de tilfælde er loven pænt ligeglad med både bilens pris og mærke.


Reklame: