Lamborghini klodset op – selv bremserne er stjålet


Biltyve er noget af det værste, der kan gå på to ben. Desværre er der mange af dem. Fornyelig gik det udover en Lamborghini Huracan.

Når vi taler om menneskeligt afskum, kommer det næsten ikke værre end i skikkelsen af tyve. Og biltyve i særdeleshed. For nylig har nogle langfingrede typer haft fat i en Lamborghini Huracan som stod parkeret på gaden i en forstad til den græske hovedstad, Athen.

Og de har tilsyneladende haft god tid. For ikke bare har de klodset bilen op og løbet derfra med alle bilens fire hjul. De har også haft tid og værktøj med til skrue de forreste bremseskiver og kalibre af bilen.

LÆS OGSÅ: Disse biler vil danskerne oftest af med

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Flere græske – og internationale – medier skriver, at Lamborghini’en ejes af den libanesiske forretningsmand, der – foruden en TV-kanal – også er præsident for en fodboldklub i sit hjemland. Det var ham, der i sidste uge fandt sin bil i den forfatning, du kan se på billederne i denne artikel.

Det vurderes, at skaderne på bilen løber op i 40.000 euro svarende til 300.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk