Bilist lagt for had – brugte “bare” to parkeringspladser


En britisk bilist er blevet lagt for had på de sociale medier, efter at vedkommende parkerede sin Ford Focus henover to parkeringspladser forbeholdt børnefamilier.

En egoistisk idiot.

Det er, hvad mange englændere mener om en Ford Focus-ejer, der fornyligt parkerede i ikke bare én men to p-båse nær et supermarked i byen Manchester. De to båse er noget bredere end vanligt, fordi de er forbeholdt familier med børn i bilerne.

LÆS OGSÅ: Vred bilist til Jeep-ejer “Skrid, det her er en ladeplads”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Og det kan være en god idé, men misbruget af pladserne kan i den grad også få sindende i kog. Manden, som tog billedet af bilen og senere lagde det på Facebook, fortæller til Manchester Evening News, at parkeringen ikke kan hidse ham op. Der var parkeringspladser nok. Men det viser, siger manden, hvor egoistiske folk er. Og folk er tilsyneladende enige. Siden billedet blev lagt på Facebook, er kritikken haglet ned over den ukendte bilist.

– De (bilisten, red.) skulle have haft en bøde for det der. Så tænker de sig nok om en ekstra gang.

Hvad kan få dit pis i kog i trafikken?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk