LÆSERBIL: Dragrace-pickup på danske plader


Franks gennemførte Dodge Ram er sænket 40 cm! Det er noget, damerne kan lide!

NB: Davs du! Artiklen her stammer fra Vmax-arkivet, som Bil Magasinet råder over i dag. Så tak til dem!

Elsker du amerikanerbiler, så kan du godt glæde dig. For vi er på besøg hos en mand, der har en ægte og stor kærlighed til USA-biler, til USA-livet og ikke mindst den amerikanske måde at køre race på, nemlig på 1/4-mile-strækningen.

Vi har nemlig fat i den sympatiske drengerøv, 39-årige Frank Jørgensen. Han har to gange tidligere vist sine fine eksemplarer af US-biler frem i Vmax. Begge gange med motoreffekter over 1.000 hk.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det er lidt anderledes denne gang. For nok ser Franks røde Dodge Ram 1500 Magnum ud til at kunne en masse. Ja, med de bagerste kæmpestore hjulkasser på størrelse med dem på en dragracer, så kan man godt fristes til at tro, at der er masser af power under motorhjelmen. Men det er der ikke. Alligevel har Frank fået sig den herrebil, som han i flere år havde drømt om. Ja, ligefrem savlet voldsomt efter.

– Første gang, jeg så bilen, var hos USA Autodele i Odense. Jeg var med det samme solgt til denne bil. Lav og fræk, men alligevel en bil, der kunne bruges. Og så har jeg altid været vild med pickup’er. Men jeg var i gang med opbygning af en anden bil, så jeg måtte vente, forklarer Frank.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Reklame-video:


Næste side
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk