Læserbil: Skamlav Honda siger “F*** frihøjde!”


Denne sorte Civic er så lav, at den har revet sin frontsplitter af to gange på en uge og ødelagt tanken. Ejeren, Dennis, kører dog videre. Vi fortæller dig hele historien her!

NB: Dav! Artiklen her har vi hentet fra vores enorme arkiv af læserbiler. Artiklen om Dennis’ Honda Civic blev første gang trykt i Boosted Magazine nr. 42. Det var i juli 2017. Go’ læselyst!

Som den står her med sine popnittede, 100 millimeter skærme fra en Nissan S13, røde lygter og fælge med en bredde på tærsklen til det kriminelle, virker det nærmest utænkeligt, at Dennis købte sin sorte Honda Civic EJ9 årgang 1998 helt original tilbage i 2015.


– Bilen var egentlig købt, da jeg ville have noget nyere end min gamle Civic EG og lidt stille og rolig stylingsmæssigt, men det tog sjovt nok overhånd, fortæller den 23-årige lastvognsmekaniker fra Tureby.

Bilen har godt nok bevaret sine overordnede designlinjer, men den overhånd der, den er altså rimelig massiv. Præcis hvor meget, fik vi selv at føle, da Dennis måtte aflyse vores planlagte photoshoot blot én dag før.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre.

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder:Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk