LÆSERBIL: Mazda’en med skizofren lak

Så kommer der farver på bordet! Rabihs MX-3 V6 er et sandt orgie af syrede nuancer og brede former.


NB: Davs! Artiklen her har vi fra Bil Magasinet. De råder nemlig over de gamle Vmax/Max Power-arkiver. Så tak til dem!

Måske fulgte du faktisk med i biologi-undervisningen i folkeskolen? Eller måske har du siddet med næsen mod fjernsynet og se Annimal Planet på kabel-TV? Det er i hvert fald de færreste mennesker, der ikke ved, hvad en kamæleon er. Det spøjse lille leguan-agtige kryb med hale som en søhest er et af naturens små mirakler. Den kan nemlig på et splitsekund skifte farve efter sine omgivelser, så den kan gemme sig fra sine naturlige fjender (eller fru kamæleon) i junglen. Eller hvor den nu bor henne…

Rabihs MX-3 V6
Anyways, jeg ved godt, at det lyder som en latterlig gennemslidt og gennemhullet floskel, men jeg kan ikke lade være med at tænke på en kamæleon, mens jeg ligger på mine blåfrosne knæ i sneen og tager billeder af Rabis MX-3 V6.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nu kan man jo ikke lige frem sige, at MX-3’eren tilpasser sig den rødklattede murstensvæg og gemmer sig fra politiet og onde biltyve, men jeg skal love for at Mazda’en skifter farve! Hvis jeg rykker kameraet en én millimeter eller én grad på stativet, så skifter bilen TOTALT farve!

Der er ikke rigtig nogen sammenhæng mellem nuancerne, men jeg gætter på, at det er som at se en kamæleon, der har mistet forstanden og pumper de forskellige farver ud på kroppen som en smalfilm, der er løbet løbsk. Men fedt ser det sgu ud, som en midaldrende herre også bemærkede. Det skal lige siges, at han var kørende i en ny model Chevrolet Z71 Avalanche V8, hvis du altså kan bruge dén oplysning som et kvalitetsstempel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Artikler og reklamelinks:
1
2
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk