Lækket video: Cybertruck er klar til vejene… måske


Siden præsentationen for mere end to år siden har Tesla gang på gang udskudt produktionen af den vilde Cybertruck. Men nu den måske klar.

En ting er sikkert. Den kommer ikke til Europa. Og så kommer den nok heller ikke til at trille af samlebåndet i hopetal lige foreløbig. Men nu tyder noget på, at Tesla er tæt på at have en produktionsklar udgave af Cybertruck.

I hvert fald tættere end de nogensinde har været før. Men det har ikke været uden ændringer i designet. Da Tesla først præsenterede Cybertruck, var det en spacy sag uden sidespejle.

LÆS OGSÅ: Miljøaktivister vil kvæle Jyllandsringen: Støjen er sundhedsskadelig

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Sådan er det ikke længere. I hvert fald ikke hvis man skal tro optagelserne, som du finder længere nede i denne artikel. Da Cybertruck blev præsenteret, havde den heller ikke nogen vinduesvisker. Det har den nu. Omend kun én.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk