Reklame:

Lækket: Vi håber, den nye M2 er hurtig, for køn er den ikke!

Den næste BMW M2 sluppet ud, før du måtte se den. Og det efterlader meget tilbage at ønske.

Meget kan man sige om den næste BMW M2. For det første kommer vi ikke uden om, at den sikkert er hurtig. I hvert fald burde den kunne sætte sin forgænger til vægs. Men ét sted halter den bagud fra begyndelsen.

Bilen er nemlig ikke særlig køn. Og så har vi været søde over for BMW’s designteam. Egentlig skulle tyskerne først have vist den nye baby-bimmer frem i næste måned, men den er altså sluppet ud før tid.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Desværre efterlader det ikke tid nok, til at BMW ville kunne nå at lave om på bilens linjer. For nogen skønhedskonkurrence vinder G87’eren næppe. Nogensinde! Faktisk er det svært at finde en vinkel, hvorfra den nye baby-bimmer tager sig godt ud. Selv en klassisk BMW-detalje som Hofmeister-knækket i C-stolpen hjælper ikke.

Svært at finde en god vinkel
Det gør den nye farve Zandvoort-blå heller ikke. Billederne af bilen dukkede i første omgang op på Bimmerpost. Men her er de siden fjernet fra igen. Måske fordi BMW er blevet sure eller – og måske lige så sandsynligt – for at forhindre nogen i at kaste op.

Der er simpelthen for mange vinkler på den bil, som slet ikke spiller sammen. Teknisk set – altså under hjelmen – burde historien dog være en helt anden. Vi ved nemlig, at BMW holder fast i den tre-liters rækkesekser fra forgængeren. Men med mere power.

BMW har allerede bekræftet, at den nye M2 fra begyndelsen for hestekræfter ‘på niveau med den forrige generations topmodel, M2 CS. Det betyder i hvert fald 450 hestekræfter og 550 Nm. Kunderne bestemmer helt selv, om de kræfter skal gå gennem et automatgear eller seks manuelle trin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Actu Auto (@actu.auto.fr)


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?