Reklame:

Lækkede dokumenter: Den nye Corvette C8 bliver et 850 hestes monster

illustration: corvetteforum.com

De seneste rygter gør den kommende Corvette C8 med centermotor til et frådende monster 

Lige nu er den vildeste Chevrolet Corvette, der kan købes for menneskepenge, den 750 hestes C7 ZR1 med kompressor. Et vilddyr. Men skal man tro de seneste rygter, som omgiver Chevrolet, er fabrikken allerede nu klar til at overgå sig selv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I 2019 starter samlebåndet også for den centermotoriserede Corvette C8. Og ifølge en bruger på corvetteforum.com får C7 ZR1 ikke lov at være ‘top-vette’ ret længe. C8 bliver nemlig et vilddyr med fråde om munden, hævder lækkede dokumenter nu. Motormæssigt med hele tre størrelser klar til produktion. Henholdsvis på 4.2, 5,5 og som nu den 6,2-liters LT5-V8’ér.

illustration: corvetteforum.com

Men det bliver bedre endnu. For af de lækkede oplysninger fra www.ihs.com fremgår det også, at en kommende top-variant af Corvette C8 vil buldre ud på vejene med hele 850 hestekræfter og 980 newtonmeter.

Hardcore Corvette-puritanere skal dog ikke frygte helt så meget for den ‘gode, gamle’ opskrift på netop en Corvette, som noget ellers kunne tyde på. Af dokumenterne kan det yderligere læses, at Chevrolet vil producere ZR1 med frontmotor og baghjulstræk i yderligere tre år.

Det kan ikke lyde meget bedre. Ude hos forhandlerne bliver der nok en del svære valg at træffe for Corvette-kunderne, når 2018 bliver til 2019. Tradition eller den nye centermotor.. Hmmm!? I hvert fald lidt endnu.

Reklameblok:
 

 

  

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?