Kvinde får 37 millioner i erstatning – fik kønssygdom i kærstens bil


Et forsikringsselskab er dømt til at punge ud, efter at en kvinde pådrog sig en kønssygdom i en kærstens bil, som de forsikrede.

Det amerikanske firma Geico lever af at forsikre biler. For nogle er det en god forretning. Men for Geico bliver årets resultat 5,2 millioner dollars mindre, end det ellers kunne have været.

De penge – som svarer til 37,1 millioner danske kroner – er forsikringselskabet dømt til at betale i erstatning til en kvide fra Missouri som har pådraget sig HPV-virus. Kønssygdommen, som blandt andet kan give kræft – fik kvinden, da hun opholdt i bil, som – i hvert fald på daværende tidspunkt – var forsikret hos Geico. Bilen, en Hyundai Genesis fra 2014, tilhørte endda kvindens kæreste.

Under retssagen kom det frem, at parret havde haft sex i bilen. Men at kvindens kæreste ikke havde fortalt hende, at han var smittet med sygdommen. Og den dumhed må mandens forsikringsselskab altså nu betale for. Det skriver DailyMail.co.uk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Mediet har desuden talt med en advokat med speciale i den slags sager. Og herfra lyder det, at erstatningssummen løbet op, så ligger den helt på linje med ‘lignende sager’.

Indtil videre har Geico tabt alle de gange, selskabet har forsøgt at appellere afgørelse. Det ligger altså fast, at kvinden skal have mange penge for kærestens ‘forglemmelse’. Det fremgår ikke om parret stadig er sammen. Men det var de i hvert fald i 2017, og helt til sidste år hvor kvinden trak forsikringsselskabet i retten.

 

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk