Kvinde stoppet: kørte rundt med – levende! – hjort i bagagerummet


Kan du huske filmen Tommy Boy? Well, 27 år efter premieren har en bilist i virkelighedens verden gentaget komediens vel nok mest ikoniske scene. 

Det var som taget ud af Tommy Boy-filmen, da Newberry Township Police torsdag i sidste uge stoppede en bilist i en Ford Focus.

Betjentene troede, at de havde spottet en spritbilist. Men ordensmagtens repræsentanter fik sig alligevel noget af overraske, da man fik kontakt til bilisten.

Føreren af Focus’en forklarede nemlig, at bilen havde ramt en hjort. Og her troede vedkommende – en 19-årig kvinde – egentlig, at dyret var dødt. For ikke bare at lade det ligge til gene for den øvrige trafik besluttede hun sig for at læsse dyret ind i Focus’ens bagagerum og køre videre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Slipper – sandsynligvis – ikke
Det var først senere, at passagerne i bilen opdagede, at dyret var spillevende. Ikke at det dog fik bilisten til at stoppe op og sætte dyret fri. Nej.

Først da politiet stoppede Forden, kom føreren på at få det meget levende dyr ud af bilen. Nok efter ordre fra betjentene. Helt for noget retslig efterspil slipper kvinden dog ikke.

Trods fundet af dyret havde betjentene hende nemlig stadig mistænkt for at køre med procenter i blodet. Hun blev derfor anholdt og taget med på stationen til en blodprøve, der skal afgøre, om hun rent faktisk var påvirket.

Når du har set videoen, som kan findes via linket længere oppe i artiklen, har vi vedhæftet scenen fra Tommy Boy herunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

 

 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk