Kvinde sigtet for mordforsøg – forsøgte at “drifte” ind i betjent

En 22-årig kvinde er sigtet for hensynsløs kørsel og mordforsøg, efter hun i weekenden var ved at ramme en betjent med en særdeles ramponeret Chrysler 300C.


En 22-årig amerikansk kvinde skal ikke regne med at se et bilrat eller fornemme friheden igen lige foreløbig. I weekenden blev hun nemlig anholdt og sigtet for mordforsøg og hensynsløs kørsel i forbindelse med et biltræf Hanover, Maryland, USA.

Hele optrinnet er fanget på video af nogle af træfdeltagerne. Flere gange må betjenten springe for livet, da han forsøger at få den unge kvinde til at stoppe. Ifølge  Daily Voice endte kvindens køretur først, efter at hun havde påkørt flere politibiler. Det gav småskader på politibilerne, og nogle betjente fik også knubs. Kvinden pådrog sig også mindre skrammer. Hun blev anholdt og bragt til et hospital, hvor hun blev tilset. Siden har hun været i politiets varetægt med særdeles alvorlige sigtelser hængende over hovedet.

Hun er sigtet for mordforsøg, hensynsløs kørsel, for at modsætte sig anholdelse og en ‘række andre, realterede forseelser’. Samlet set risikerer kvinden i det værste tilfælde livstid for sin opførsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk