Kvinde så biltyveri – politiet sporede tyven med avanceret udstyr

En 49-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter at han mandag i denne uge først brød ind hos en kvinde i Holbæk og derefter stak med hendes bil.
Foto: Rigspolitiet/PR

En 49-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter at han mandag i denne uge først brød ind hos en kvinde og derefter stak med hendes bil.

En 49-årig mand, som i forvejen er kendt af politiet, sidder i øjeblikket varetægtsfængsel i en sag om biltyveri.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

– Manden gik først ind i et hus, hvor han stjal en dametaske. I tasken var også en bilnøgle til kvindens bil, og det var tyven ikke sen til at udnytte, fortæller Charlotte Tornquist, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hoveddøren til familiens hus var ikke låst. Men tyveriet blev ikke opdaget i første omgang, men derimod først da husets kvindelige ejer så hendes bil køre fra huset i Holbæk.

Politiet fik besked, og her kunne man i første omgang spore bilen, som kørte mod København. Men da bilen kørte forbi en patruljevogn med automatisk nummerpladegenkendelses-system installeret, klappede fælden.

Ses vi til Auto Show?


Efter et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk blev manden varetægtsfængslet frem til den 22. september.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk