Kvinde pralede af bil med fuld tank – fik stjålet det hele

En engelsk kvinde har fået stjålet alt benzinen, som hun dagen forinden havde fyldt på sin Ford Fiesta.

En engelsk kvinde måtte se benzin for 450 kr. forsvinde, efter at hun fortalte om, hvordan det var lykkedes hende at finde en åben tankstation.

De engelske tankstationer lukker i øjeblikket på stribe. Landet er i det, nogen vil kalde en brændstof-krise, fordi det er svært at finde lastbilschauffører til at køre bl.a. benzin, diesel og dagligvare ud til briterne.

Noget befolkningen desværre tager som et signal til at hamstre brændstof. 34-årige Jenni Turner mærkede dog en ekstra kedelig konsekvens af situationen. Da hun vendte hjem efter en gåtur med sin søn, opdagede hun en mindre sø af benzin under sin Ford Fiesta.

Tyve tømte tanken
Med hjælp fra naboens TV-overvågning kunne kvinden konstatere, at tyve havde været på spil. Faktisk, viste det sig, havde de boret to huller i Fiesta’ens benzintank, hvorefter de havde tømt den for alt brændstof.Det skete sjovt nok efter, at kvinden overfor en anden nabo og nogle bekendte havde fortalt, at hun var svært begejstret for, at det var lykkedes hende at finde en tankstation i London som havde benzin i standerne.

Ved at parkere med siden til en garage ville Jenni Turner da også undgå, at uvedkommende kunne komme direkte til tankklappen. Sådan havde bilen stået et par dage.

Jeg blev virkelig vred
Men lige den morgen var hun altså nødt til at flytte bilen for at få fat i sin cykel. Og så slog nogen altså til.

– Til at begynde med var jeg ked af det. Men så blev jeg bare virkelig, virkelig vred, fortæller Turner til LadBible.

Hun fortæller videre, at hun i spøg over for en nabo pralede med, at det dagen forinden lige var lykkedes hende at fylde bilen helt op.

Ikke første gang
Brændvæsnet blev tilkaldt, og de kunne fortælle kvinden, at de havde set flere lignende tilfælde i løbet af dagen.

Tilbage står Jenni Turner, som endte med at betale en mekaniker 800 pund svarende til 7.000 danske kroner for at få bilen lavet hurtigst muligt. Hun kan nemlig ikke undvære bilen til og fra arbejde.

I stedet ærger hun sig over at have fortalt om sit ‘benzinfund’ til nogen som helst.

Det lokale politiet har siden fortalt om sagen, at man ikke har kunnet identificere nogle gerningsmænd ud fra overvågningsbillederne, og at sagen derfor er lukket.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk