Kvinde kørte over for rødt 49 gange… i eks-kærestens bil

foto: Erwan Hesry

En forsmået ekskæreste troede nu var snu som bare pokker, da hun fik en anden til at leje eks-kærestens bil.

Kan du huske sidste gang, du så nogen køre over for rødt? Måske er det endda lige sket. Men måske ikke så mange gange, som en kinesisk kvinde gjorde det i Zhejiang-provinsen fornylig.

Ifølge Global Times blev det lokale politi opmærksom på kvindens kørsel, da der indløb meldinger om en Audi, som brød den ene efter den anden bestemmelse i landets færdselslov.

På bare to dage kørte kvinden bl.a. over for rødt hele 49 gange. Den sag kunne politiet ikke lade ligge, men da man undersøgte sagen nærmere, viste det sig, at den mandlige ejer i samtlige tilfælde ikke havde siddet bag rattet af Audien.En – knap – så snedig plan
Her sad i stedet eks-kæresten, der var blevet droppet til fordel for en anden kvinde. Noget eksen, blot kendt som Lou, havde det særdeles stramt med.

Derfor udtænkte hun en plan. En mand ved navn ‘Chen’ skulle leje Audi’en af eks-kæresten i et ukendt antal dage. Men Lou skulle sidde bag rattet. Her ville hun forsøge at samle så mange brud på færdselsloven som muligt.

Da politiet fik styr den sæbeopera-lignende hævnagt, krøb de indvolverede til korset og indrømmede planen. Global Times fortæller ikke, hvilke domme sagen har kastet af sig.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk