Kvinde kørte 182 km/t i snit – ‘Jeg skal skide’


En engelske kvinde kørte meget over det tilladte, ifølge hende selv fordi hun virkelig skulle på toilettet.  

Den højst tilladte hastighed i England er 70 miles eller 113 kilometer i timen. Det så en kvinde i en hvid Mercedes G63 AMG dog stort på, da hun onsdag aften i sidste uge befandt sig på motorvejsstrækningen M1.

Uheldigvis for kvinden blev hun fulgt af en patrulje, som foretog en fartmåling. På en ukendt distance holdt kvinden en gennemsnitshastighed på 182 kilometer i timen. Da det gik hurtigt, kørte kvinden 209 km/t. Det skriver Derbyshire Roads Policing Unit på Twitter.


Og det kan politiet selvfølgelig ikke tillade, men da kvinden blev vinket ind til siden, faldt en forklaringen, som betjentene måske ikke lige havde regnet med. Ærlig må det i hvert fald siges at have været.

– Jeg skal virkelig på toilettet, forklarede kvinden uden omsvøb.

Endnu værre for hende blev sagen imidlertid, da patruljen opdagede, at hun kørte rundt med et midlertidigt kørekort, som gives til landets yngste bilister. Disse skal – ligesom i Danmark – have en mere erfaren bilist med i bilen for at måtte sætte sig bag rattet.

Men kvinden bag rattet var den eneste passager i den store Mercedes. Derfor beslaglagede politiet G-Klassen, som britisk lov kræver.. Kvinden skal nu betale en heftig bøde, hvis hun vil have bilen igen.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk