Kvinde kaster drink efter Honda NSX – så rammes hun af karma

Vinny Anatra var på vej til SEMA Show i sin showstopper af en Honda NSX, da en kvinde ser sig sur på den røde japaner. Heldigvis var karma på Vinnys side.

Vinny Anatra var på vej til SEMA Show i sin showstopper af en Honda NSX, da en kvinde ser sig sur på den røde japaner. Heldigvis var karma på Vinnys side.

Hvad der får bilister til at kaste noget efter andre i trafikken, skal vi ikke kloge os på. Vi forstår simpelthen ikke formålet. Heller ikke som her hvor en kvindelige bilist i en Honda Civic kaster noget væske – formodentlig noget hun selv har drukket af – ud efter en Honda NSX.

Men den svinestreg slap hun ikke godt fra. Faktisk tager selve handlingen så meget af den samlet opmærksomhed i Civic’en, at chaufføren helt glemmer at holde øje med den øvrige trafik.

Begge airbags gik af
En trafik som selvfølgelig blot få meter senere bremser op. Derfor ender Civic’en lige i røven af en Cadillac. Ifølge Carscoops var sammenstødet så kraftigt, at det udløste begge airbags i den sorte Civic.Vi har ondt af bilisten i Cadillac’en, som er helt uden skyld i optrinnet. Når det så er sagt, er det helt genialt at afspillet videoen i instagramopslaget, som du finder herunder. Der er nemlig dashcam-optagelser både inde og ude fra NSX’eren.

Og så siger vi ikke så meget mere. Andet end afspil den første video med lyden fra den anden – bare et hint…

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ron Baugh (@777style)Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk