Kvinde dømt – tog over 150 køreprøver for andre bilister

Foto: Arno Senoner

Det var lige så ulovligt første som sidste gang. Og det er en kvinde nu dømt for.

Den gik i en længere periode, men nu er det slut. I England er den 29-årige kvinde Inderjeet Kaur nemlig dømt for at deltage i mere end 150 køre- og teoriprøver. Altså på andres vegne. Det skriver Daily Mail.

En britisk domstol er kommet frem til, at kvindens svindel skete i en periode mellem 2018 og 2020, her har hun været særdeles aktiv bag rattet og i teorilokalerne i byerne Swansea, Carmarthen, Birmingham og endda i hovedstaden London.

Kaur der bor i Llanelli, South Wales, skal nu tilbringe de næste otte måneder bag tremmer. Ligesom de personer, hun har taget køre- og teroiprøver for, nu får inddraget deres ret til at køre bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Under retssagen kom det frem, at Inderjeet Kaur tilbød folk, som ikke kan skrive eller tale engelsk, at tage deres køre- og teoriprøver. Mod betaling, naturligvis.

– De forbrydelser, Kaur begik, satte uskyldige trafikanter i fare ved at tillade ufaglærte og farlige bilister at have tilsyneladende legitime kørekort. Sikkerhed på vores veje har altid været en prioritet, og at arrestere dem, der bryder loven, sikrer, at vi kan holde ukvalificerede chauffører væk fra vejen, siger kriminalinspektør Steven Maloney til avisen.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk