Kunderne vil ha’ den – Mitsubishi har ingen planer om ny Lancer Evo


Faktisk er det Mitsubishi aktionærer, der gerne ser en ny Evolution-model sat i produktion. Men det ser fabrikken ingen grund til.

Der har ikke været en ny Lancer Evolution på vejene, siden Mitsubishi i trak stikket til samlebåndet efter den 10. generation. Det var i 2016.

Og selvom det efterhånden er længe siden, skal Mitsubishi-fans verden over ikke få blodtrykket alt for højt op. At fabrikken genopliver sit ikoniske Ralliart-brand, er nemlig ikke udtryk for, at Evo-modellen også gør comeback.


Det selvom Mitsubishi faktisk gerne vil. Og aktionærerne gerne ser det sker. Afvisningen kommer fra mærkets administerende direktør Takao Kato. Og han har i den grad noget at have det i.

Efter en turbulent tid kæmper Mitsubishi, der siden 2016 har været en del af Renault–Nissan–Mitsubishi-alliancen, nemlig med at genrejse sig selv.

Nu er vores japanske ikke det bedste, men med lidt hjælp fra Google Translate har Kato “på dansk” sagt nogenlunde sådan her om situationen.

– Mærket er stadig ikke stærkt nok, vi har behov for at komme tilbage på sporet.

En ny Lancer Evolution er altså ikke på tegnebrættet.. Lige nu, forstås. Så måske vi i dette tilfælde stadig skal krydse fingre?Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk